Oțet De Cidru-Maro Unt Miere Burniță

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați oțet de cidru-miere de unt brun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, unt, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Încercați Rață prăjită cu mere, miere și oțet de cidru, Fulgi de ovăz de zmeură la cuptor cu burniță de unt brun, și Fulgi de ovăz de zmeură la cuptor cu burniță de unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti untul intr-o cratita la foc mediu-mare 5 minute sau pana se rumeneste si parfumat.
Transferați într-un castron mic și răciți 5 minute. Gatiti mierea si otetul intr-o cratita la foc mediu, amestecand des, 2 minute sau pana se incalzesc bine.