Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide

Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide
Nevoie de o curs principal fără lactate și vegetarian? Coapsele și picioarele de pui fierte cu oțet de cidru cu ceapă și stafide ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 703 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, vin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cidru de mere-picioare de rață fierte cu stafide și ceapă perlată, Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte, și Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți pulpele și coapsele de pui sub apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
2
Se amestecă făina, 1 linguriță de sare și un vârf de piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Întindeți amestecul de făină pe un vas puțin adânc. Dragați ușor puiul în amestecul de făină, scuturând orice exces.Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu fund greu sau din fontă sau cuptor olandez (cu capac) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați puiul și căutați până se dezvoltă o crustă aurie, 3 până la 4 minute. Întoarceți și căutați până când se formează o crustă aurie pe a doua parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Scoateți puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați Salvia, frunzele de dafin, stafidele și ardeiul roșu zdrobit și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa devine aurie și începe să se lipească de fundul tigaiei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați vinul la foc mic la mediu și gătiți până când lichidul este siropos, aproximativ 8 minute. Coborâți focul mai departe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați oțet de cidru și fierbeți încă 2 minute. Se amestecă în stoc și pătrunjel. Condimentează ușor cu sare și piper negru.Întoarceți puiul în tigaie, cuibărindu-l în lichidul de fiert. Acoperiți tigaia și fierbeți aproximativ 1 oră și 15 minute la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Transferați puiul într-un platou și (dacă este necesar) reduceți amestecul de ceapă la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista