Oțet De Afine
Oțetul de afine necesită în jur 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 1104 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 5,08 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, fasole de vanilie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 14%. Încercați Oțet De Afine, Oțet De Portocale De Afine, și Placinta Cu Otet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți afine, sirop și sare într-o tigaie și încălziți la foc mare până când afinele încep să apară.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească și apoi se face piure într-un blender.
Adăugați oțet și gust pentru echilibru.
Adăugați mai mult oțet și subțire cu apă, dacă este necesar. Se strecoară printr-o strecurătoare fină într-un castron sau ulcior. Depozitați într-un borcan sau sticlă curată (nu folosiți capace sau blaturi metalice) și refrigerați. Păstrează câteva săptămâni.
Păstrați acest sirop la îndemână pentru a adăuga la ceaiul cu gheață și alte băuturi reci sau pentru braconajul fructelor. Nu trebuie să fie refrigerat. Vanilia este tocată pentru a vă asigura că toată aroma sa este extrasă în sirop.
Puneți zahărul, apa, boabele de vanilie, un vârf de sare și frunzele de cimbru într-o oală și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la foc mic și gătiți aproximativ 4 minute, amestecând ocazional.
Lasă să se răcească. Sirop de piure într-un blender până când boabele de vanilie sunt tocate bine în sirop. Se strecoară printr-o strecurătoare fină într-un borcan sterilizat. Dacă utilizați extract de vanilie în loc de fasole, adăugați extract după ce siropul de zahăr s-a răcit și turnați într-un borcan. Sigilați bine.