Oțet balsamic și ghimbir Bok Choy
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., oțet balsamic și ghimbir Bok Choy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 39 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 103 calorii . 32 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, oțet balsamic, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 19% . Acest scor este destul de prost. Ginger Orange Bok Choy , Ginger Orange Bok Choy și Bok Choy cu vinaigretă de ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Separați frunzele de tulpinile bok choy.
Tăiați tulpinile în bucăți mici și tăiați frunzele.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Gătiți tulpinile de bok choy în ulei până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute; se adauga apa si frunzele si se fierbe pana se evapora apa, inca 10 minute. Se amestecă caperele, usturoiul și ghimbirul; gatiti si amestecati inca 1 minut.
Se presara otetul si zeama de lamaie peste bok choy si se ia de pe foc; servi imediat.