Ovăz Chipsuri cu Afine și Frișcă
O porție conține 295 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.65 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ovăzul laminat de modă veche, zahăr brun ferm, CR aproxormme fra FRA și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ovăz Chipsuri cu Afine, Piersici și Frișcă, Chipsuri de cartofi cu creme Fraiche și Caviar, și biscuiți de stridii perlate" adică chipsuri de cartofi cu Creme Fraiche.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron, combinați untul, zahărul brun, zahărul granulat și siropul de porumb și amestecați până se omogenizează. Se amestecă ovăzul, amestecând bine.
Pentru a forma chipsurile, aruncați amestecul de ovăz cu linguri pe foile de copt pregătite, distanțându-le la aproximativ 2 1/2 inci.
Coaceți, rotind foile de copt la 180 de grade la jumătatea distanței, până se rumenesc și Bulbuc, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt. Apoi, folosind o spatulă metalică, transferați chipsurile pe o farfurie plată mare pentru a se răci.
Împărțiți afinele și crincormme fra crincormche între boluri individuale și așezați 2 chipsuri de ovăz alături sau deasupra fiecărei porții.
Chipsurile de ovăz pot fi făcute cu o zi înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Retipărit cu permisiunea deserturilor clasice de stele de Emily Luchetti, (C) 2007, Chronicle Books