Ouăle lui Gordon Benedict

Ouăle lui Gordon Benedict
Ouăle lui Gordon Benedict este o masă de dimineață care servește 4. O porție conține 219 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3801 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită șuncă de parma, ouă, brioșe prăjite și sos olandez în lot. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă Benedict Ouă Deviled, Cele Mai Bune Ouă Benedict, și Ouă Benedict.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță adâncă cu apă (cel puțin 2 litri) și adăugați oțetul. Rupeți ouăle în 4 căni de cafea separate sau ramekins. Împărțiți brioșele, prăjiți-le și încălziți câteva farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Rotiți rapid apa cu oțet pentru a forma un vârtej și glisați într-un ou. Se va ondula rotund și se va fixa într-o formă rotundă îngrijită. Gatiti 2-3 minute, apoi scoateti cu o lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Repetați cu celelalte ouă, pe rând, învârtind din nou apa în timp ce alunecați în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Întindeți puțin sos pe fiecare brioșă, strângeți o felie de șuncă deasupra, apoi acoperiți cu un ou. Puneți lingura peste hollandaise rămasă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional

Vin recomandat: Chardonnay, Cava

Chardonnay și Cavan sunt alegeri excelente pentru ouă Benedict. Vinul spumant-cu sucul nostru fără portocale-este o alegere evidentă pentru ouă. Cu sosul olandez cu unt, totuși, s-ar putea să optați pentru un vin alb mai plin, cum ar fi chardonnay. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista