Ouă și roșii coapte
Nevoie de un gluten gratuit, primal, și masa de dimineață vegetarian? Ouăle coapte și roșiile ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 185 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Dacă aveți fulgi de piper, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă coapte în roșii, Roșii coapte cu ouă, și Ouă coapte cu spanac și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Unt 4 (5 inci) ramekins sau vase de faianță sigure pentru cuptor.
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Se adaugă șalotul și usturoiul și se sotează până se parfumează. Amestecați fulgii de ardei roșu zdrobiți, roșiile și pasta de roșii și gătiți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se pliază în busuioc.
Umpleți ramekinele pregătite cu amestecul de roșii. Topiți fiecare cu un ou crăpat.
Puneți ramekinele pe o foaie de copt și coaceți până când ouăle sunt așezate, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți ramekinele din cuptor, garnisiți cu busuioc și serviți.