Ouă învelite cu slănină cu mămăligă

Ouă învelite cu slănină cu mămăligă
Ouăle învelite cu bacon cu mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 590 calorii, 28G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți mămăligă, parmezan, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ouă învelite cu slănină cu mămăligă, Mămăligă Cheddar Cu Sparanghel Învelit Cu Slănină, și Creveți înveliți cu slănină de la Berghoff peste mămăligă de ardei roșu prăjită cu Lună Albastră.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa verde și amestecați până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
3
Adăugați 3 căni de apă și sare; se aduce la fierbere. Treceți treptat în polenta. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când este gros și cremos, amestecând ocazional, aproximativ 13 minute. Se amestecă brânza și cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește până la călduț. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați; mămăliga va deveni fermă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Încălziți tigaia mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați slănină; se prăjește până începe să se rumenească, dar încă flexibil, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se răcește ușor. Rezervați 2 linguri de slănină pentru verdeață de primăvară cu vinaigretă de Sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
VinetăVinetă
VerziiVerzii
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Laturile linie de opt 1 1/4-cupa custard cupe cu 2 felii bacon fiecare, formând guler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Așezați 1/2 felie de slănină pe fundul fiecărei căni. Împărțiți mămăliga între căni, aproximativ 1/3 cană generoasă fiecare. Apăsați mămăliga peste părțile de jos și în sus ale slăninei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Se amestecă brânzeturile în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați 1/4 cană amestec de brânză peste mămăligă în fiecare cană. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
8
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
9
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Crack 1 ou în centrul fiecărei cești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Presărați ouăle cu brânză rămasă, ceapă verde, cimbru și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
CimbruCimbru
OuăOuă
11
Transferați cupele pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Coaceți până când albușurile sunt aproape setate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei 5 minute (ouăle vor continua să gătească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
14
Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul marginii cupelor; înclinați cupele și glisați slănina, mămăliga și oul pe farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista