Ouă învelite cu slănină cu mămăligă

Ouăle învelite cu bacon cu mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 590 calorii, 28G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți mămăligă, parmezan, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ouă învelite cu slănină cu mămăligă, Mămăligă Cheddar Cu Sparanghel Învelit Cu Slănină, și Creveți înveliți cu slănină de la Berghoff peste mămăligă de ardei roșu prăjită cu Lună Albastră.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Adăugați ceapa verde și amestecați până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați 3 căni de apă și sare; se aduce la fierbere. Treceți treptat în polenta. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când este gros și cremos, amestecând ocazional, aproximativ 13 minute. Se amestecă brânza și cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește până la călduț. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați; mămăliga va deveni fermă.)
Încălziți tigaia mare la foc mediu.
Adăugați slănină; se prăjește până începe să se rumenească, dar încă flexibil, aproximativ 4 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se răcește ușor. Rezervați 2 linguri de slănină pentru verdeață de primăvară cu vinaigretă de Sherry.
Laturile linie de opt 1 1/4-cupa custard cupe cu 2 felii bacon fiecare, formând guler.
Așezați 1/2 felie de slănină pe fundul fiecărei căni. Împărțiți mămăliga între căni, aproximativ 1/3 cană generoasă fiecare. Apăsați mămăliga peste părțile de jos și în sus ale slăninei.
Se amestecă brânzeturile în castron.
Presărați 1/4 cană amestec de brânză peste mămăligă în fiecare cană. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Crack 1 ou în centrul fiecărei cești.
Presărați ouăle cu brânză rămasă, ceapă verde, cimbru și piper negru.
Transferați cupele pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până când albușurile sunt aproape setate, aproximativ 20 de minute.
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei 5 minute (ouăle vor continua să gătească).
Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul marginii cupelor; înclinați cupele și glisați slănina, mămăliga și oul pe farfurii și serviți.