Ouă În Stil Mexican
Ouăle în stil mexican necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 277 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți salsa fără sare, roșii conservate, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ouă Sardou (ouă braconate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și Hollandaise), Ouă Fierte Mexicane, și Ouă În Stil Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță; gătiți, neacoperit, la foc mediu 10 minute, amestecând ocazional.
Se toarnă apă până la adâncimea de 2 inci într-o tigaie mare. Aduceți apa la fierbere; reduceți căldura și fierbeți. Spargeți 1 ou într-o farfurie și alunecați oul în apă fierbinte, ținând farfuria cât mai aproape de apă. Repetați cu restul de 3 ouă. Fierbeți ouăle 5 minute sau până când ați terminat; scoateți din apă cu o lingură pliată.
Înveliți tortilele pe ambele părți cu spray de gătit.
Combinați praful de usturoi și chimenul; presărați pe 1 parte de tortilla. Stiva tortilla, și se taie stiva în sferturi.
Așezați pene de tortilla într-un singur strat pe o foaie de copt; coaceți la 475 timp de 5 minute sau până când sunt crocante și aurii, întorcându-se o dată.
Aranjați pene de tortilla în jurul marginilor a 4 plăci individuale de servire și acoperiți uniform cu amestec de fasole. Topiți fiecare porție cu un ou fiert. Lingura 1 lingura salsa si 1 lingura smantana peste fiecare portie.
Se presară cu cilantro, dacă se dorește.