Ouă în stil cajun Benedict
Nu poți avea niciodată prea multe rețete Cajun, așa că încearcă Ouăle în stil Cajun Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 60 g de grăsimi și un total de 838 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 1,84 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cârnați andouille, unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un mic dejun accesibil. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 56%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ouăle în stil California Benedict, Ouăle în stil California Benedict și Ouăle în stil California Benedict.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Se amestecă făina și se amestecă până când amestecul devine ca o pastă și devine maro auriu deschis, aproximativ 3 minute. Se amestecă treptat laptele în amestecul de făină și se fierbe la foc mic. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este gros si omogen, aproximativ 10 minute. Se amestecă parmezanul și sosul iute; se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Păstrați cald la foc mic.
Între timp, încălziți biscuiții într-un cuptor cu prăjitor de pâine și păstrați-l la cald.
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Puneți bucățile de andouille în tigaie cu partea tăiată în jos. Gatiti pana se rumenesc, apoi intoarceti si gatiti pana se rumenesc pe partea de piele; îndepărtați și păstrați la cald. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Spargeți patru dintre ouă în tigaia încinsă și gătiți până când albușurile s-au întărit la jumătate, aproximativ 1 minut. Întoarceți ușor ouăle și gătiți încă 10 până la 20 de secunde până ce cealaltă parte tocmai se întărește pe exterior. Repetați cu ouăle rămase.
Pentru asamblare, puneți două jumătăți de biscuiți pe fiecare farfurie, cu partea tăiată în sus. Împărțiți cârnații andouille printre biscuiți, apoi acoperiți fiecare biscuit cu un ou. La final, puneți o lingură din sos peste fiecare ou și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Cava
Chardonnay și Cavan sunt alegeri excelente pentru Eggs Benedict. Vinul spumant - cu nostru fără suc de portocale - este o alegere evidentă pentru ouă. Cu sos olandez untos, totuși, ați putea opta pentru un vin alb mai plin, cum ar fi chardonnay. Vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin]()
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.