Ouă în stil cajun Benedict

Ouă în stil cajun Benedict
Nu poți avea niciodată prea multe rețete Cajun, așa că încearcă Ouăle în stil Cajun Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 60 g de grăsimi și un total de 838 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 1,84 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cârnați andouille, unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un mic dejun accesibil. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 56%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ouăle în stil California Benedict, Ouăle în stil California Benedict și Ouăle în stil California Benedict.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă făina și se amestecă până când amestecul devine ca o pastă și devine maro auriu deschis, aproximativ 3 minute. Se amestecă treptat laptele în amestecul de făină și se fierbe la foc mic. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este gros si omogen, aproximativ 10 minute. Se amestecă parmezanul și sosul iute; se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Între timp, încălziți biscuiții într-un cuptor cu prăjitor de pâine și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Puneți bucățile de andouille în tigaie cu partea tăiată în jos. Gatiti pana se rumenesc, apoi intoarceti si gatiti pana se rumenesc pe partea de piele; îndepărtați și păstrați la cald. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Spargeți patru dintre ouă în tigaia încinsă și gătiți până când albușurile s-au întărit la jumătate, aproximativ 1 minut. Întoarceți ușor ouăle și gătiți încă 10 până la 20 de secunde până ce cealaltă parte tocmai se întărește pe exterior. Repetați cu ouăle rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Pentru asamblare, puneți două jumătăți de biscuiți pe fiecare farfurie, cu partea tăiată în sus. Împărțiți cârnații andouille printre biscuiți, apoi acoperiți fiecare biscuit cu un ou. La final, puneți o lingură din sos peste fiecare ou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola

Vin recomandat: Chardonnay, Cava

Chardonnay și Cavan sunt alegeri excelente pentru Eggs Benedict. Vinul spumant - cu nostru fără suc de portocale - este o alegere evidentă pentru ouă. Cu sos olandez untos, totuși, ați putea opta pentru un vin alb mai plin, cum ar fi chardonnay. Vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista