Ouă Umplute În Stil Francez
Ouă umplute în stil francez este un fără lactate rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 51 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână piper, maioneză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Ouă Umplute În Stil Bivol, Piept De Pui Umplut În Stil Francez, și Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză).
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 1 inch deasupra ouălor; aduceți doar la fierbere.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 12 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă curentă rece până se răcește.
Cojiți ouăle; feliați pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile; aruncați 4 gălbenușuri.
Așezați 4 gălbenușuri rămase într-un castron mediu.
Adăugați șuncă și următoarele 7 ingrediente (prin piper); se amestecă până se combină.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Puneți aproximativ 1 linguriță de amestec de gălbenușuri în fiecare jumătate de albus de ou. Completați fiecare jumătate cu 1 lingură de pesmet. Înveliți pesmetul cu spray de gătit.
Așezați ouăle pe o foaie de copt; se fierbe 1 minut sau până când pesmetul este prăjit.
Garnisiți cu frunze de cimbru, dacă doriți.