Ouă Umplute Cu Slănină
Ouăle umplute cu Bacon sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână arpagic, gust de murături, garnitură: crenguțe de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bacon De Ciocolată-Migdale-Înghețată De Bacon Și Ouă, Ouă Umplute, și Bacon Și Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile. Procesați gălbenușurile, maioneza și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Se amestecă slănina mărunțită, se gustă murăturile și se toacă arpagicul în amestec.
Lingura de umplere în albușuri de ou. Acoperiți și răciți până la 8 ore.