Ouă poșate în tocană de chorizo-roșii cu crutoane de usturoi

Ouă poșate în tocană de chorizo-roșii cu crutoane de usturoi
Ouă poșate în tocană de ciorizo-roșii cu crutoane de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Pentru 3,84 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 578 de calorii , 23 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este perfect pentru toamna . Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de ouă, coajă de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă obține un scor solid de 75% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ouă Poșate Cu Porumb, Chorizo, Busuioc și Crutoane Brioș , Ratatouille cu Ouă Poșate și Crutoane Usturoi și Ratatouille Cu Ouă Poșate și Crutoane Usturoi .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o oală de ciorbă medie la foc mediu-mare cu 2 rânduri de tigaie cu ulei de măsline, aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, 1 Per PorțieOuă, 1 Per Porție
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Tăiate Cubulețe Prăjite La Foc (recomandat: Muir Glen)Roșii Tăiate Cubulețe Prăjite La Foc (recomandat: Muir Glen)
Frunze De Pătrunjel Cu Frunze PlateFrunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate
2
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând des, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Adaugati cei 2 catei de usturoi tocati, ceapa, telina, morcovul, cartofii, cimbru, sare si piper, gatiti 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, CuleseFrunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3 Catei De Usturoi, 2 Tocati Si 1 Zdrobit3 Catei De Usturoi, 2 Tocati Si 1 Zdrobit
Usturoi, 2 Tocat Si 1 ZdrobitUsturoi, 2 Tocat Si 1 Zdrobit
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6 Cartofi Roșii De Mărime Medie, Tăiați în Jumătate și Feliați Subțiri6 Cartofi Roșii De Mărime Medie, Tăiați în Jumătate și Feliați Subțiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați roșiile și supa de pui și aduceți la o bule, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Umpleți o tigaie medie cu apă caldă. Aduceți apa la fiert ușor la foc mediu mic. Pe măsură ce apa ajunge să fiarbă, procedați cu crutoanele de usturoi și presărați pătrunjelul zestor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De UsturoiCrutoane De Usturoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pâinea prăjită în broiler sau într-un cuptor de pâine. Odată ce pâinea este prăjită, se freacă cu usturoiul spart și apoi se stropește ulei de măsline extravirgin și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
7
Puneți frunzele de pătrunjel, coaja de lămâie și coaja de portocală pe o masă de tăiat. Treceți cuțitul prin grămadă până când pătrunjelul este tocat mărunt și coaja este complet încorporată în pătrunjel, rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Odată ce apa ajunge la un balon pentru braconarea ouălor, turnați oțetul în apa clocotită. Spargeți un ou într-un castron mic. Turnați ușor oul în apa clocotită. Repetați cu restul de 3 ouă. Se fierbe ouăle timp de aproximativ 2 minute pentru gălbenușurile curgătoare sau aproximativ 4 pentru gălbenușurile solide. Nu lăsați apa să fiarbă. Scoateți cu grijă ouăle cu o lingură cu fantă într-o farfurie căptușită cu un prosop pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Pentru a servi, trageți tulpinile de cimbru din tocană de chorizo-roșii, apoi aranjați crutoanele de usturoi în fundul a 4 boluri de supă puțin adânci, puneți o oală din tocană deasupra crutoanelor de usturoi, puneți ouăle la loc și presărați vasul cu pătrunjel și presărați. servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De UsturoiCrutoane De Usturoi
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista