Ouă pocate și sparanghel
Ouăle pocate și sparanghelul ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 293 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Dacă aveți sparanghel, pâine, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ouă pocate peste sparanghel, Sparanghel Cu Ouă Pocate, și Sparanghel Aburit Cu Ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță pe jumătate plină cu apă. Se aduce la fierbere și se amestecă cubul de bulion până se dizolvă. Crăpați un ou într-o cană de măsurare sau o lingură mare și strecurați-l ușor în apa clocotită. Repetați cu ouăle rămase. Se fierbe aproximativ 5 minute la foc mediu.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și păstrați la cald
Așezați sparanghelul într-o cratiță și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 4 minute.
Prăjiți pâinea în întunericul dorit.
Întindeți untul pe fiecare bucată de pâine prăjită. Se acoperă cu o felie de brânză, apoi un ou pocat și, în final, sparanghel. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.