Ouă Pocate Învelite Cu Somon

Ouă Pocate Învelite Cu Somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Pocate învelite cu somon. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 372 calorii. Un amestec de rucola, smântână, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă pocate somon cu sos de brânză, Anghinare aburită cu ouă Pocate și somon afumat, și Ouă pocate și somon afumat cu tarhon Bearnaise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți împreună smântână și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează. (Dacă este necesar, adăugați apă, 1/2 lingură la un moment dat, pentru o consistență groasă, dar spoonabilă.) Se amestecă arpagic, tarhon, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
ArpagicArpagic
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Se înmoaie ceapa în apă rece pentru a acoperi 10 minute, apoi se scurge și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
2
Înjumătățiți și curățați avocado și tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch, apoi presărați felii cu suc de lămâie. Puneți 2 pâine prăjită brioche pe fiecare dintre cele 8 farfurii și condimentați cu sare și piper. Aranjați câteva frunze de măcriș pe fiecare pâine prăjită, apoi acoperiți cu avocado și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
BrioșăBrioșă
SorrelSorrel
CeapăCeapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1
Umpleți o tigaie de copt bine unsă de 17 pe 11 pe 2 inci, rezistentă la flacără, cu 1 1/4 inci apă și amestecați oțet (pentru a ajuta albii să se coaguleze mai repede). Puneți tigaia pe 2 arzătoare și aduceți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Rupeți 1 ou într-o cană și glisați în apă. Repetați cu ouăle rămase, adăugându-le în rânduri, astfel încât să le puteți scoate cu ușurință în aceeași ordine. Puneți ouăle la foc mic timp de 3 până la 4 minute sau până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
3
Transferați ouăle fierte cu o lingură cu fante pe prosoapele de bucătărie pentru a le scurge și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Înfășurați fiecare ou într-o felie de somon. Puneți un ou învelit deasupra fiecărui pâine prăjită și stropiți sosul peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
FolieFolie
OuăOuă
1
·Dacă nu puteți obține brioșe individuale, puteți folosi o brioșă sau o pâine challah.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
BrioșăBrioșă
2
Tăiați felii de 16 (1/2 inch grosime) și înjumătățiți-le în diagonală.* Servirea acestor ouă cu gălbenușuri curgătoare — nu complet gătite-poate fi îngrijorătoare dacă există o problemă cu salmonella în zona dumneavoastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista