Ouă Pocate Învelite Cu Somon
Somon înfășurat ouă Pocate ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă are 372 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână arpagic, ouă, somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ouă Pocate Învelite Cu Somon, Ouă pocate somon cu sos de brânză, și Ouă pocate cu parmezan și pâine prăjită de somon afumat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună smântână și suc de lămâie.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează. (Dacă este necesar, adăugați apă, 1/2 lingură la un moment dat, pentru o consistență groasă, dar spoonabilă.) Se amestecă arpagic, tarhon, sare și piper după gust.
Se înmoaie ceapa în apă rece pentru a acoperi 10 minute, apoi se scurge și se usucă.
Înjumătățiți și curățați avocado și tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch, apoi presărați felii cu suc de lămâie. Puneți 2 pâine prăjită brioche pe fiecare dintre cele 8 farfurii și condimentați cu sare și piper. Aranjați câteva frunze de măcriș pe fiecare pâine prăjită, apoi acoperiți cu avocado și ceapă.
Umpleți o tigaie de copt bine unsă de 17 pe 11 pe 2 inci, rezistentă la flacără, cu 1 1/4 inci apă și amestecați oțet (pentru a ajuta albii să se coaguleze mai repede). Puneți tigaia pe 2 arzătoare și aduceți apa la foc mic.
Rupeți 1 ou într-o cană și glisați în apă. Repetați cu ouăle rămase, adăugându-le în rânduri, astfel încât să le puteți scoate cu ușurință în aceeași ordine. Puneți ouăle la foc mic timp de 3 până la 4 minute sau până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Transferați ouăle fierte cu o lingură cu fante pe prosoapele de bucătărie pentru a le scurge și condimentați cu sare și piper.
Înfășurați fiecare ou într-o felie de somon. Puneți un ou învelit deasupra fiecărui pâine prăjită și stropiți sosul peste somon.
·Dacă nu puteți obține brioșe individuale, puteți folosi o brioșă sau o pâine challah.
Tăiați felii de 16 (1/2 inch grosime) și înjumătățiți-le în diagonală.* Servirea acestor ouă cu gălbenușuri curgătoare — nu complet gătite-poate fi îngrijorătoare dacă există o problemă cu salmonella în zona dumneavoastră.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.