Ouă Pocate În Stil Mediteranean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Pocate în stil mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ouă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză), Cina În Seara Asta: Ouă Poșate Mediteraneene, și Ouă verzi și șuncă se amestecă în stil mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; saut 5 minute.
Adăugați chimen și boia de ardei; saut 1 minut. Reduceți căldura la mediu; amestecați roșiile, piperul negru și anghinarea. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Formați indentări de 4 (3 inci) în amestecul de legume folosind partea din spate a unei linguri sau fundul unei cupe mari de cremă. Rupeți 1 ou în fiecare indentare. Acoperiți și gătiți 8 minute sau până când ouăle sunt gata.
Se presară pătrunjel, măsline și brânză.