Ouă pocate cu roșii prăjite și Portabellas

Ouă pocate cu roșii prăjite și Portabellas
Ouăle fierte cu roșii prăjite și Portabellas ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, roșii prune, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ouă Pocate Cu Roșii Prăjite, Ouă pocate cu roșii prăjite, ciuperci și șuncă, și Adam și Eva pe o plută (ouă Pocate cu roșii prăjite, ciuperci și șuncă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Ungeți ciupercile și roșiile cu ulei și presărați sare și piper. Aranjați ciupercile, părțile cu tulpină în jos și jumătățile de roșii, tăiate în sus, pe o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Fierbeți legumele la aproximativ 6 centimetri de căldură, răsturnând ciupercile la jumătatea gătitului, până când sunt fragede și roșiile sunt ușor carbonizate, aproximativ 7 minute în total. (Lăsați broilerul pornit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
În timp ce legumele se fierb, umpleți o tigaie adâncă de 10 inci cu apă rece de 1 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați oțet alb și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
6
Rupeți 1 ou într-o cană, apoi glisați oul în apă clocotită. Repetați cu ouăle rămase, distanțându-le în tigaie și braconați la foc mic până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați ușor ouăle cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Presărați părțile stem ale ciupercilor cu oțet balsamic, apoi puneți 1 jumătate de roșie, tăiată cu fața în sus, pe fiecare ciupercă și deasupra cu un ou. Acoperiți ouăle cu felii de brânză și fierbeți până când brânza este doar topită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
TomateTomate
OuăOuă
9
Se presară cu arpagic și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
1
* Ouăle din această rețetă nu sunt complet gătite, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs. Puteți înlocui ouăle pasteurizate (în coajă) sau gătiți ouăle până când gălbenușurile sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista