Ouă pocate cu roșii prăjite, ciuperci și șuncă
Ouăle pocate cu roșii prăjite, ciuperci și șuncă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 356 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci, ouă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Adam și Eva pe o plută (ouă Pocate cu roșii prăjite, ciuperci și șuncă), Ouă Pocate Cu Ciuperci Și Roșii, și Ouă Pocate Cu Roșii Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Aruncați roșiile și ciupercile cu sare, piper și 2 linguri de ulei într-o tigaie. Aranjați roșiile tăiate în sus, apoi coaceți legumele în treimea inferioară a cuptorului până se înmoaie, aproximativ 20 de minute pentru ciuperci și 30 de minute pentru roșii. (
Transferați ciupercile într-un castron în timp ce roșiile termină de prăjit.)
Transferați 8 jumătăți de roșii într-un blender și pur și simplu cu 1 lingură de ulei până se omogenizează. (Sos subțire cu apă, dacă se dorește.) Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un vas mic pentru cuptor pentru reîncălzire.
Periați ambele părți ale feliilor de pâine cu restul de 2 linguri de ulei, apoi coaceți pe o foaie de copt în treimea superioară a cuptorului până când sunt crocante și aurii pe margini, aproximativ 10 minute. Frecați vârfurile de pâine prăjită cu părțile tăiate de usturoi. Lăsați toasturile pe foaia de copt. (Lăsați cuptorul pornit.)
Umpleți o tigaie adâncă de 12 inci sau o tigaie mică rezistentă la flacără cu apă rece de 1 1/4 inci.
Adăugați oțet și aduceți la foc mic pentru a bracona ouăle.
Reîncălziți sosul de roșii și roșiile prăjite și ciupercile în treimea inferioară a cuptorului 5 până la 10 minute.
Între timp, pliați o felie de șuncă deasupra fiecărui pâine prăjită și încălziți în treimea superioară a cuptorului până se încălzește, aproximativ 3 minute.
În timp ce alte ingrediente se reîncălzesc, rupeți 1 ou într-o cană, apoi glisați oul în apă clocotită. Repetați cu ouăle rămase, distanțându-le și braconați la foc mic până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 2 până la 3 minute.
Transferați ouăle cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și condimentați cu sare și piper. Puneți 1 sau 2 pâine prăjită pe fiecare farfurie și acoperiți fiecare cu o jumătate de Roșie și un ou pocat.
Stropiți cu sos de roșii și împrăștiați ciupercile în jurul ouălor.
* Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs. Puteți înlocui ouăle pasteurizate (în coajă) sau puteți găti ouă mai mult timp. * Legumele pot fi preparate cu 1 zi înainte. Răciți roșiile, ciupercile și sosul separat, acoperite. * Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-o pungă de plastic sigilată la temperatura camerei.