Ouă la cuptor cu legume din grădină
Ouăle la cuptor cu legume din grădină ar putea fi exact rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 1,49 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 198 de calorii , 21 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 6 porții. Această rețetă de la Taste of Home are 474 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați brânză cheddar, brânză de vaci, sos de piper și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Per total, această rețetă obține un scor remarcabil de 88% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Legume la cuptor de vară , Ouă la cuptor cu chorizo și Pâine prăjită cu avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii verzi, arpagic proaspăt și flori de arpagic .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175°C. Într-un bol mare, bateți ouăle, înlocuitorul de ouă, brânzeturile, piperul și sosul de piper. Adăugați legumele.
Transferați într-o tavă de copt de 28x18 cm unsă cu spray de gătit.
Coaceți, fără capac, 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.