Ouă Florentine
Ouă Florentine este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și דל פחמימות, rețetă cu 15 porții. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 194 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de brânză elvețiană, brânză feta, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încearcă Ouă Florentine, Ouă Florentine, și Ouă Florentine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle. Se amestecă brânzeturile, spanacul, untul, nucșoara și sosul de piper.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se coace la 350 de calorii timp de 40 de minute. Se răcește cu 10 minute înainte de a tăia în pătrate pentru a servi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.