Ouă fierte în sos de roșii cu ceapă și ardei
Ouăle fierte în sos de roșii cu ceapă și ardei necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți piper, pătrunjel, sos marinara cu sodiu inferior și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un sos la prețuri rezonabile. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Ouă fierte în sos de roșii cu ceapă și ardei, Tigaie - ouă fierte cu ardei fiert și ceapă, și Nutriție în ouă și pentru ouă în sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ardei grași și ceapă; gatiti timp de 6 minute, amestecand ocazional.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă sosul marinara și oregano; gătiți timp de 3 minute, amestecând ocazional.
Formați 4 (3 inci) indentări în amestec de legume folosind spatele unei linguri. Rupeți 1 ou în fiecare indentare; presărați sare și piper negru uniform peste ouă. Acoperiți și gătiți 6 minute sau până când ouăle sunt dorite gradul de coacere.
Aranjați 1 felie de pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Topiți fiecare felie cu 1/2 cană de sos și 1 ou.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de pătrunjel și 1 linguriță de brânză.