Ouă Diavolești Grecești
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Ouăle diavolești grecești ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de oțet balsamic, roșii, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Iaurt Grecesc Ouă Deviled, Subțire Greacă Deviled Ouă, și Sud-Vest Iaurt Grecesc Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curentă rece și curățați-le.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime; așezați gălbenușurile într-un castron. Puneți gălbenușurile cu o furculiță.
Se amestecă maioneza, brânza feta, busuiocul, roșiile, măslinele negre și oțetul balsamic împreună într-un castron; se amestecă gălbenușurile piure. Puneți amestecul de gălbenuș într-o pungă de plastic resigilabilă; decupați un colț al pungii.
Așezați albușurile tăiate în sus pe un platou de servire. Pipeți amestecul de gălbenușuri în albușuri de ou. Condimentați ouăle devilate cu piper negru; garnisiți cu busuioc tocat suplimentar și brânză feta mărunțită.