Ouă Diabolice De Paște

Ouă Diabolice De Paște
Rețeta Ouă Deviled de Paște ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 38 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Dacă aveți muștar, ouă, sos cremos de salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ouă Picante De Paște, Ouă picante diabolice de Paște, și Ouă diabolice de somon afumat: perfecte pentru Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță mare, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați ouăle să fiarbă 3 minute; opriți focul, acoperiți oala și lăsați ouăle să gătească în apă fierbinte timp de cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și acoperiți ouăle cu apă rece. Cojiți ouăle răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
4
Tăiați ouăle fierte tari pe jumătate pe lungime și îndepărtați gălbenușurile; mash gălbenușuri într-un castron cu sos cremos de salată, sare, piper negru, sos fierbinte și muștar uscat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Piper NegruPiper Negru
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos FierbinteSos Fierbinte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați colorantul alimentar roșu, albastru și verde în 3 boluri diferite și adăugați aproximativ 1 cană de apă în fiecare castron. Înmuiați 8 jumătăți de albuș de ou în fiecare castron, nuanțând albușurile Roz, Albastru deschis și verde. Dacă culoarea este prea palidă, adăugați mai multă colorare bolurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor VerziCuloarea Alimentelor Verzi
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scurgeți albușurile de ou colorate pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Pipă sau lingură gălbenuș de ou umplând în jumătăți de albuș de ou colorate; acoperiți și răciți înainte de servire, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista