Ouă diabolice de măsline și ierburi
Rețeta Ouă Deviled de măsline și ierburi este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ardei usturoi, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă diabolice de măsline și ierburi, Ouă Diabolice De Măsline, și Du-Te Verde (Măsline) Deviled Ouă.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle decojite pe lungime în jumătate cu tăietor de legume ondulat sau cuțit ascuțit. Îndepărtați cu grijă gălbenușurile și puneți-le într-un castron mic; mash cu furculiță. Rezervați jumătăți de albuș de ou.
Se amestecă gălbenușurile piure, maioneza, ierburile tocate, ardeiul de usturoi și măslinele tocate. Se amestecă cu grijă amestecul în jumătăți de albuș de ou, îngrămădind ușor.
Tăiați măslinele întregi fără sâmburi în felii; acoperiți fiecare jumătate de ou cu felii de măsline.
Se decoreaza cu ierburi miciprig sau frunze.