Ouă Diabolice

Ouă Diabolice
Ouă Deviled este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți muștar, gust de murături, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Cartofi diabolici (ca ouăle diabolice vegane!), Instant Pot Ouă Fierte Tari (Și Ouă Ușor Deviled!), și Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați ouăle într-o cratiță medie cu apă pentru a le acoperi și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc, se acoperă tigaia și se lasă să stea 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă apa fierbinte și se umple cratița cu apă rece. Crăpați cojile de ouă peste tot și lăsați-le să stea în apă rece timp de 5 minute. Curățați ouăle, acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Înjumătățiți ouăle pe lungime. Scoateți cu grijă gălbenușurile și transferați-le într-un castron mic. Puneți gălbenușurile cu o furculiță, apoi amestecați maioneza, gustul dulce de murături și muștarul galben. Se condimentează cu sare și piper. Scoateți o lingură de amestec în fiecare jumătate de albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murătură Dulce SavuraMurătură Dulce Savura
Sare și PiperSare și Piper
Muștar GalbenMuștar Galben
MaionezăMaioneză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați blaturile cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Nota bucătarului: cu această metodă de fierbere a ouălor tari, nu veți avea verde în gălbenuș!
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista