Ouă Diabolice
Ouăle diabolice necesită aproximativ 24 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 75 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 85 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți maioneză, hrean, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Ouă Diabolice, Ouă Diabolice, și Ouă verzi diabolice și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați ouăle într-o cratiță mare și acoperiți cu apă.
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 9 minute.
Scoateți ouăle din apă și rulați sub apă rece timp de aproximativ 1 minut sau până când sunt suficient de reci pentru a atinge. Cojiți ouăle sub apă curgătoare rece.
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime. Scoateți gălbenușurile și aruncați 6 dintre ele sau salvați-le pentru o altă utilizare. Puneți deoparte albii.
Așezați gălbenușurile rămase într-un castron mediu și amestecați cu tofu, maioneză, muștar, sos fierbinte, hrean și arpagic. Condimentează cu sare și piper.
Puneți amestecul în colțul unei pungi de plastic și tăiați capătul. Se amestecă amestecul de gălbenuș în albușurile de ou. Aranjați pe un platou și presărați cu boia de ardei.