Ouă Deviled Mama Yearwood lui
Reteta Ouă Deviled Mama Yearwood este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 24 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 54 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți muștar, maioneză, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și șuncă: ouă Deviled, și Ouă verzi și ouă de șuncă Deviled.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță din oțel inoxidabil. (Nu folosiți antiaderent.)
Adăugați apă la adâncimea de 3 inci. Aduceți la fierbere; acoperiți, îndepărtați de pe foc și lăsați să stea 20 de minute.
Așezați ouăle sub apă curgătoare rece până când sunt suficient de reci pentru a le manipula. Atingeți ouăle pe tejghea până se formează fisuri; coaja.
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă gălbenușurile, păstrând albusurile intacte. Mash împreună gălbenușuri, maioneză, următoarele 2 ingrediente și sare și piper după gust. Se amestecă amestecul de gălbenuș în jumătăți de albus de ou.
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește cu 1 oră înainte de servire.
Se presară cu boia de ardei chiar înainte de servire.