Ouă Devilate Murate Cu Sfeclă
Sfeclă-Murat Ouă Deviled ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest hor d ' oeuvre are 196 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, oțet distilat, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă De Diavol Cu Curry Murat De Sfeclă, Ouă De Diavol Maghiar Murate Cu Sfeclă, și Sfeclă Murată Totul Bagel Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă, oțet, sfeclă, șalotă, zahăr, frunze de dafin și 1/2 linguriță sare la fiert într-o cratiță de 2 litri, apoi fierbeți, acoperită, până când sfecla este fragedă, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet, neacoperit. Puneți amestecul de sfeclă într-un recipient cu ouă și marinați, răcit, amestecând ușor o dată sau de două ori, cel puțin 2 ore.
Se macină fin semințele de chimen în râșniță.
Scoateți ouăle din amestecul de sfeclă și uscați-le (aruncați amestecul de sfeclă).
Tăiați pe jumătate pe lungime și îndepărtați gălbenușurile. Puneți gălbenușurile cu maioneză, muștar, pătrunjel și jumătate de chimen. Se condimentează cu sare și piper, apoi se împarte între albușuri.
Se presară cu chimenul rămas.
* Ouăle pot fi marinate, refrigerate, într-un recipient etanș până la 3 zile.* Ouăle pot fi umplute cu 2 ore înainte și răcite, acoperite slab.