Ouă devilate cu capere și tarhon
Reteta Ouă Deviled cu capere și tarhon este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 66 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. O porție conține 88 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă fierte tari, țelină, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă Devilate Cu Capere, Ouă devilate cu capere și șalotă, și Ouă Devilate Cu Aioli De Busuioc Și Capere.
Instrucțiuni
Scoateți ouăle, apoi tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Transferați gălbenușurile într-un castron mic și amestecați cu furculița.
Se amestecă în ulei, maioneză și muștar. Se amestecă țelina tocată, tarhonul, caperele și șalota. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se amestecă amestecul de gălbenuș în alb.
Garnisiți fiecare cu felie de țelină. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți ușor și refrigerați.)