Ouă De Sud En Cocotte
Ouă de Sud en Cocotte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 536 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. 106 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți polenta de curs, sare kosher, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ouă în cocotă, Ouă în cocotă cu cuscus, și Ouă coapte en cocotă cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Gatiti carnatii intr-o tigaie la foc mediu-mare pana cand sunt fierti.
Scoateți cârnații pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. Folosiți grăsimea de cârnați redată pentru a unge 4 ramekine individuale mari (vasele gratinate sau vasele individuale din fontă funcționează și ele) și aranjați-le pe o tavă cu foi cu ramă.
Într-o cratiță mare, la foc mediu, aduceți apa și jumătate și jumătate la fiert și condimentați cu sare, după gust. Se amestecă rapid în grâu. Continuați să bateți în timp ce reveniți la fierbere, aproximativ 5 până la 7 minute. Reduceți focul la foc mic și gătiți până când este gros și cremos, amestecând frecvent, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu piper și mai multă sare, dacă este necesar.
Împărțiți grăsimile gătite între vasele de copt pregătite și acoperiți fiecare cu cârnați fierți și brânză rasă. Faceți un divot cu spatele unei linguri în brânză și cârnați topped grits. Crăpați ouăle, câte 1 pe rând, într-un bol mic și acoperiți ramekinele cu ouăle.
Coaceți până când albușurile de ou sunt aproape, dar nu sunt complet setate, aproximativ 10 până la 15 minute. Pentru ouă mai bine făcute, coaceți până când albusurile sunt setate.