Ouă De Spiriduș Verde Diavol

Ouă De Spiriduș Verde Diavol
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ouăle de spiriduș Verde diavol. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 169 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fulgi instant de Cartofi, Arpagic, piper condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă De Spiriduș Verde Diavol, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron mare; adăugați ouă și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. Cojiți ouăle pentru a dezvălui modelul pe albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime; îndepărtați cu grijă gălbenușurile. Mash gălbenușuri; se amestecă fulgi de cartofi și următoarele 5 ingrediente până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cartofi InstantFulgi De Cartofi Instant
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
4
Lingurați amestecul de gălbenușuri uniform în jumătăți de albuș de ou. Atașați 2 jumătăți, apăsând ușor împreună părțile umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista