Deviled Green Goblin ouă este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, arpagic, culoare alimentară lichidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă De Spiriduș Verde Diavol, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Atingeți ușor fiecare ou pe blat până când coaja este crăpată fin. Într-un castron mare, amestecați împreună apă fierbinte, coloranți alimentari și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă; lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Scoateți ouăle din apă și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Cojiți ouăle pentru a dezvălui modelul pe albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate; strecurați gălbenușurile într-un castron mediu. Mash gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați cartofi (uscați), maioneză, smântână, arpagic, sare și amestec de piper condimentat; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Smântână
Cartofi
Arpagic
Piper
Sare
6
Se amestecă uniform gălbenușul de ou în jumătăți de albuș de ou. Apăsați ușor 2 jumătăți împreună. Repetați cu jumătățile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
7
Se servește imediat sau se dă la frigider până la servire.