Ouă De Paște Germane (Ostereier)

Ouă De Paște Germane (Ostereier)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ouăle de Paște germane (Ostereier). Această rețetă face 12 porții cu 78 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de Food.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Ouă De Paște Cu Nuci De Vanilie, Cum se fac ouă de Paște Tie Dye, și Ouă De Paște Vopsite În Cravată.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista