Ouă De Paște

Oul de Paște ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 696 calorii, 34G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, plus 1 lingură de unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Caserola Mexicană Cu Ouă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 1 figurină de iepure în miniatură (rezistentă la căldură)
Într-un castron mare bateți untul cu un mixer de mână până când este complet neted.
Adăugați zahăr și" cremă " împreună până când ingredientele sunt bine combinate.
Adăugați oul și gălbenușul de ou și amestecați până se omogenizează. Răsturnați ocazional părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că totul este integrat.
Scoateți vasul din mixer și folosiți o spatulă pentru a plia migdalele, făina, extractul de migdale, extractul de vanilie și lichiorul de portocale. Se amestecă până se combină bine. Amestecați figurina de iepure în umplutură.
Așezați cercul rotund de 11 inci de foietaj plat pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria marginea cu spălarea ouălor.
Puneți umplutura într-o movilă uniformă în centrul rundei lăsând marginea curată. Ridicați ușor Runda de 12 inci și așezați-o peste umplutură și Runda de jos, astfel încât marginile să se potrivească. Apăsați în jos pe toate marginile, astfel încât spălarea ouălor să acționeze ca un lipici pentru a lipi partea superioară și inferioară împreună. Folosind dinții unei furculițe, "sertizați" în jurul marginilor pentru a sigila închiderea superioară.
Periați blatul cu orice spălare de ou rămasă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați tortul la frigider pentru a se întări ușor pe măsură ce cuptorul se încălzește, aproximativ 15 minute.
Așezați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.