Ouă De Curcan Benedict
Ouăle de curcan Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 455 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brioșă, oțet, curcan deli și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turcia Și Ouă De Umplutură Benedict, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sosul hollandaise cu unt și apă conform instrucțiunilor pachetului.
Locul 2-3 în. de apă într-o tigaie mare cu laturile înalte; adăugați oțet. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă sau farfurie cu cremă; ținând ceașca aproape de suprafața apei, alunecați fiecare ou în apă.
Gatiti, neacoperit, pana cand albusurile sunt complet setate si galbenusurile sunt inca moi, aproximativ 4 minute.
Puneți o felie de curcan pe fiecare jumătate de brioșă. Cu o lingură pliată, ridicați fiecare ou din apă; așezați peste curcan. Se acoperă cu slănină, sparanghel și sos Hollandaise.