Ouă De Curcan Benedict

Ouă De Curcan Benedict
Ouăle de curcan Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 455 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brioșă, oțet, curcan deli și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turcia Și Ouă De Umplutură Benedict, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul hollandaise cu unt și apă conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Locul 2-3 în. de apă într-o tigaie mare cu laturile înalte; adăugați oțet. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă sau farfurie cu cremă; ținând ceașca aproape de suprafața apei, alunecați fiecare ou în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Gatiti, neacoperit, pana cand albusurile sunt complet setate si galbenusurile sunt inca moi, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
4
Puneți o felie de curcan pe fiecare jumătate de brioșă. Cu o lingură pliată, ridicați fiecare ou din apă; așezați peste curcan. Se acoperă cu slănină, sparanghel și sos Hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista