Ouă De Ciocolată Cu Unt De Arahide

Ouă De Ciocolată Cu Unt De Arahide
Ouăle de ciocolată cu unt de arahide ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 144 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă De Unt De Arahide Cu Ciocolată, Ouă De Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Ouă De Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament și așezați o grătar pe pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Așezați ciocolata temperată într-un castron încălzit. Urmând instrucțiunile pentru modelarea ciocolatei (vezi sfaturile de mai jos), puneți cu grijă ciocolata în matriță, având grijă ca ciocolata să acopere întreaga matriță. Întoarceți matrița cu susul în jos peste vasul de ciocolată călită, permițând excesului de ciocolată să picure, lăsând doar un strat subțire pe fiecare ceașcă indentată. Atingeți marginea matriței pentru a elibera orice bule de aer care ar putea rămâne în ciocolată, pentru a asigura o acoperire perfect netedă. Ștergeți marginea matriței pe marginea vasului (nu doriți să pierdeți o picătură de ciocolată), apoi așezați matrița acoperită cu ciocolată, cu partea deschisă în jos, pe grătar. Un pic mai multă ciocolată se va scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
PolonicPolonic
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Lăsați să stea aproximativ 4 minute pentru a permite ciocolatei să înceapă să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Chiar înainte ca ciocolata să se întărească complet, folosiți un cuțit de tăiat sau un răzuitor de patiserie pentru a curăța excesul de ciocolată de pe marginea matriței, readucând-o la ciocolata călită, astfel încât ouăle finite să aibă margini curate și să fie mai ușor să le desfaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Transferați matrița, cu cavitatea în sus, la frigider.
6
Lăsați să se odihnească timp de 10 minute pentru a permite ciocolatei să se întărească și să se retragă din părțile laterale ale matriței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Tapetați foaia de copt cu o bucată curată de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Scoateți matrița din frigider și inversați-o pe mână. Cojile de ou ar trebui să cadă. Dacă nu, așezați degetele mari pe marginea exterioară a matriței și așezați primele două degete pe interiorul formei de ou de ciocolată. Începeți ușor să ridicați ciocolata din matriță. Nu apăsați sau trageți prea tare sau ciocolata se va rupe. Așezați cu grijă formele de ou pe foaia de copt pregătită până când sunt gata de umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Pentru a face umplutura, așezați ciocolata tocată în jumătatea superioară a unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
10
Așezați peste (fără atingere) fierbând ușor apă în tigaia de jos și încălziți, amestecând frecvent, până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până se răcește la atingere. Nu lăsați-l să se răcească prea mult sau va începe să se întărească.
12
În timp ce ciocolata se răcește, așezați untul de arahide în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu paleta și bateți la viteză medie doar până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
13
Adăugați ciocolata ușor caldă și bateți până se combină. Amestecul va fi destul de rigid, așa că asigurați-vă că este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
14
Folosind o linguriță, umpleți fiecare formă de ou cu amestecul de unt de arahide, netezind blatul cu o spatulă sau cuțit. Dacă preferați o umplutură moale, lăsați ouăle să se odihnească la temperatura camerei timp de aproximativ 1 oră înainte de servire. Dacă este preferată o textură mai fermă, puneți ouăle la frigider timp de aproximativ 15 minute pentru a permite umpluturii să se întărească, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
15
A se păstra, într-un singur ulterior, acoperit și refrigerat, timp de până la 3 zile.
1
Nu puteți modela ciocolata călită cu succes în lemn sau alte materiale poroase. Nici sticla nu este o alegere bună. Când turnați choccolat temperat într-o matriță de sticlă, acesta preia imediat temperatura paharului, care, dacă este prea cald sau prea rece, va face ca ciocolata să iasă din temperament. Matrițele metalice antice, cu interioare care au fost deteriorate de ani de utilizare sau de trecerea timpului, sunt cel mai bine folosite ca decorațiuni de perete. Formele flexibile din plastic sunt grozave, dar în timp încep să arate uzură și trebuie înlocuite. Toate acestea sunt modul meu de a spune că matrițele ferme din plastic și policarbonat sunt cele mai bune alegeri pentru modelarea ciocolatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2
Deși s-ar putea să fi auzit că acoperirea unei matrițe cu grăsime va ușura îndepărtarea produsului finit, nu încercați. Nu va ajuta la desfacerea articolului, ci îl va face doar gras. Ciocolata, ca și tencuiala, se retrage pe măsură ce se răcește, ceea ce asigură că, odată ce s-a fixat, se va îndepărta cu ușurință de o matriță de plastic. Amintiți-vă, ciocolata reflectă suprafața pe care a fost modelată, așa că, dacă este făcută corect, ciocolata setată va fi netedă și strălucitoare. Cu toate acestea, ciocolata trebuie să fie temperată—nu pur și simplu topită—sau nu se va elibera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Înainte de a începe să umpleți o matriță, configurați-vă spațiul de lucru: puneți ciocolata temperată într-un castron. Alături de ciocolată au mucegai; o oală de turnare; un cuțit de paring; răzuitor de patiserie; spatula mare de metal offset, sau alte ustensile cu muchii netede; Un suport de sârmă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau cerată; și niște prosoape de bucătărie curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Spatula OffsetSpatula Offset
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
PolonicPolonic
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Folosind oala, umpleți cu grijă matrița cu ciocolata lichidă. Odată ce matrița este plină, inversați-o peste vasul cu ciocolată călită și lăsați excesul de ciocolată să cadă înapoi în vas. Dacă matrița este fin detaliată, va fi necesar să atingeți părțile laterale pentru a elibera orice bule de aer care s-ar putea forma în detaliile ridicate. Matrița trebuie acum acoperită uniform cu un strat subțire (de obicei 1/8 sau 1/16 inch grosime, în funcție de rețetă) de ciocolată. Ștergeți marginea matriței sau marginea care înconjoară fiecare ceașcă din matriță, curățați-o cu un cuțit sau o răzuitoare de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
PolonicPolonic
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Așezați matrița acoperită cu ciocolată, cu partea deschisă în jos, pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când ciocolata începe să se întărească. Folosind cuțitul de tăiat, răzuiți marginea matriței absolut curată de ciocolată întărită. Acest lucru este important, deoarece ciocolata se retrage din părțile laterale ale matriței pe măsură ce se fixează, iar o margine curată o va împiedica să se lipească și să se crape pe măsură ce se micșorează. Dacă doriți, puteți pune matrița în frigider pentru câteva minute pentru a accelera întărirea, dar nu o lăsați acolo pentru o perioadă de timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Odată ce ați investit în matrițe, acestea pot fi folosite din nou și din nou. Cel mai bun sfat al meu pentru prelungirea duratei de viață a matrițelor din plastic sau policarbonat este să le curățați cu grijă. Spălați-le în apă fierbinte, cu săpun, ștergându-le cu grijă cu o cârpă moale (niciodată material dur sau un tampon de curățat). Apoi clătiți-le bine sub apă curentă și uscați-le bine, deoarece depunerile de apă pot fi la fel de dăunătoare pentru mucegaiuri ca scruberele zgârieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1
Dacă doriți, puteți lipi două jumătăți de ou împreună pentru a forma un ou întreg. Adezivul care ține bucățile de ciocolată turnate împreună este pur și simplu mai multă ciocolată! Topiți suficientă ciocolată pentru a face o linie fină de "lipici" între marginile ciocolatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2
Așezați ouăle umplute la frigider timp de aproximativ 15 minute, astfel încât acestea să fie suficient de reci pentru a "seta" "lipiciul" de ciocolată imediat când le atașați unul de celălalt. Folosind ciocolata topită la fel cum ați lipi obișnuit și lucrând cu două ouă la un moment dat, acoperiți marginea de ciocolată a unui ou cu ciocolata topită și apoi puneți rapid cele două ouă împreună și țineți-le ferm în poziție. Dacă ouăle sunt suficient de reci, ciocolata topită se va seta imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Retipărit cu permisiunea lui Jacques Torres A Year in Chocolate: 80 de rețete pentru sărbători și ocazii speciale de Jacques Torres, 2008 Stewart, Tabori și Chang
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista