Ouă De Casă Bogată
Bogat Eggnog de casă este un vegetarian băutură. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 524 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți la îndemână bourbon, vanilie, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 97 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă bogată și cremoasă, Ouă de vacanță bogată și spumoasă (cu un Mixer Electric sau un Mixer de Stand), și Hummus Bogat De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu sârmă, până când sunt groase și colorate cu lămâie. În cratița de 2 litri, amestecați laptele și 1 cană de frișcă.
Adăugați amestecul de gălbenuș, amestecând cu măturică. Gatiti la foc mediu 10 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul acopera doar o lingura de metal.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și 1/4 linguriță nucșoară.
Puneți cratița în apă rece până când crema este rece, amestecând ocazional. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Chiar înainte de servire, amestecați bourbonul în cremă răcită. Într-un castron mic răcit, bateți restul de 1 cană de frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor frisca în cremă.
Se presară cu nucșoară suplimentară.
Serviți sau refrigerați până la timpul de servire. Eggnog poate fi păstrat acoperit la frigider până la 2 zile.