Ouă De Armadillo (Umplute Cu Brânză, Învelite În Cârnați, Jalape La Grătar, Jalapos)

Ouă de Armadillo (umplute cu brânză, învelite în cârnați, jalape la grătar) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cârnați vrac pentru micul dejun, tip de foc: indirect în două zone, căldură la grătar: mediu-mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2532 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ouă de Armadillo (jalapenos umplute), Jalapenos Umplute Cu Brânză La Grătar, și Jalapenos Umplute Învelite Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați cremă de brânză, brânză cheddar și coriandru.
Puneți o lingură de amestec de cremă de brânză în fiecare jumătate jalapeincroumro.
Tăiați fiecare jalapeincroumro în două bucăți egale.
Rupeți o bilă de cârnați cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci. Aplatizați cârnații într-un disc gros de 1/4 inch și puneți în centru piesa umplută-jalape. Înfășurați cârnații în jurul jalapului jalap, ciupirea cârnaților închis pentru a încadra complet jalapul jalape. Cârnați cu role blânde în mâini pentru a crea o formă netedă de ou. Repetați cu restul de cârnați și jalapeincormos.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați lemnul de fumat direct deasupra cărbunilor.
Presărați grătar frecați peste tot ouăle de armadillo, apoi așezați ouăle pe grătarul lateral rece și acoperiți, cu aerisirea superioară poziționată peste partea rece a grătarului. Gătiți până când cârnații sunt fierți și rumeniți peste tot, aproximativ 30 de minute, răsturnând ouăle la jumătatea drumului. Orice ouă care nu sunt bine rumenite pot fi arse rapid pe partea fierbinte a grătarului, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Se transferă într-un platou, se lasă să se odihnească timp de 5 până la 10 minute, apoi se servește.