Ouă Curry Deviled cu Chutney
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre vegetariană? Ouăle devilate curry cu Chutney ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de pudră de curry, maioneză, chutney de mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Slim Chutney Deviled Ouă, Ouă Curry Deviled, și Ouă curry deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o oală suficient de mare pentru a le ține cu puțin spațiu rămas. Umpleți oala cu apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte, la foc, timp de 25 de minute.
Umpleți un castron mare cu jumătate de gheață și jumătate de apă rece.
Transferați ouăle în apă cu gheață și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Crack fiecare ou și a reveni la apă cu gheață.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime și îndepărtați gălbenușurile. Forțați gălbenușurile printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare.
Adăugați maioneză, muștar, pudră de curry și sare. Se amestecă până se amestecă și se omogenizează.
Folosiți o lingură mică pentru a umple fiecare albus de ou cu cantități egale de umplutură. (Alternativ, umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu o stea sau un vârf simplu și umplerea țevii în cochilii. Sau folosiți o pungă ziplock cu o bucată mică dintr-un colț decupată pentru umplerea țevilor.)
Încingeți fiecare ou cu o păpușă mică de chutney.