Ouă cuibărite în șerbet și ciuperci saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ouăle cuibărite în ciorbă și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 395 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 2,89 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1833 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Ouă Cuibărite, Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake, și Saut Smog Peste Mamaliga Cu Oua Prajite.
Instrucțiuni
Tăiați coastele centrale groase și dure ale frunzelor de smog. Tăiați coastele în bucăți de 1/2 inch și puneți-le într-un castron.
Adăugați ceapa și ciupercile tocate în castron.
Tăiați frunzele de smog rămase în cruce în panglici de 1 inch, lăsați-le deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, fără stick, saut saut (cu capac), la foc mediu.
Adăugați ceapa, coastele de smog și ciupercile.
Saut pentru aproximativ 4 până la 5 minute, până când ceapa este translucidă și ciupercile sunt puțin maronii pe margini și au început să renunțe la umiditate.
Adăugați frunzele verzi de bietă feliate în tigaia saut. Folosiți clești pentru a întoarce frunzele în tigaie, astfel încât frunzele să fie acoperite cu o parte din uleiul de măsline, iar ceapa și ciupercile să fie bine amestecate cu frunzele.
Se presară sare și piper.
Întindeți amestecul uniform pe fundul cratiței. Crăpați unul sau două ouă proaspete în centrul tigaiei, peste amestecul de ciuperci de bietă. Gatiti descoperit pana cand albii de jos sunt bine setati. Apoi coborâți focul la mediu și acoperiți tigaia. Gatiti inca un minut sau doua.
Când albușurile sunt fierte, scoateți tigaia de pe foc și folosiți o spatulă pentru a transfera ușor ouăle și mătgul pe o farfurie pentru a servi.
Tăiați gălbenușurile de ou, astfel încât gălbenușurile curgătoare să treacă peste bietă și ciuperci și să formeze ceva de sos.