Ouă cuibărite în șerbet și ciuperci saut

Ouă cuibărite în șerbet și ciuperci saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ouăle cuibărite în ciorbă și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 395 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 2,89 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1833 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Ouă Cuibărite, Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake, și Saut Smog Peste Mamaliga Cu Oua Prajite.

Instrucțiuni

1
Tăiați coastele centrale groase și dure ale frunzelor de smog. Tăiați coastele în bucăți de 1/2 inch și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați ceapa și ciupercile tocate în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Tăiați frunzele de smog rămase în cruce în panglici de 1 inch, lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Saut, cepe, ciuperci: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Chard ElvețianChard Elvețian
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, fără stick, saut saut (cu capac), la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Adăugați ceapa, coastele de smog și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Chard ElvețianChard Elvețian
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
7
Saut pentru aproximativ 4 până la 5 minute, până când ceapa este translucidă și ciupercile sunt puțin maronii pe margini și au început să renunțe la umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
1
Adăugați frunzele verzi de bietă feliate în tigaia saut. Folosiți clești pentru a întoarce frunzele în tigaie, astfel încât frunzele să fie acoperite cu o parte din uleiul de măsline, iar ceapa și ciupercile să fie bine amestecate cu frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1
Întindeți amestecul uniform pe fundul cratiței. Crăpați unul sau două ouă proaspete în centrul tigaiei, peste amestecul de ciuperci de bietă. Gatiti descoperit pana cand albii de jos sunt bine setati. Apoi coborâți focul la mediu și acoperiți tigaia. Gatiti inca un minut sau doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Chard ElvețianChard Elvețian
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Când albușurile sunt fierte, scoateți tigaia de pe foc și folosiți o spatulă pentru a transfera ușor ouăle și mătgul pe o farfurie pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Serviți imediat.
4
Tăiați gălbenușurile de ou, astfel încât gălbenușurile curgătoare să treacă peste bietă și ciuperci și să formeze ceva de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Chard ElvețianChard Elvețian
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista