Ouă cu șuncă Serrano și brânză Manchego, gust de măsline verzi și Migas

Ouăle cu șuncă Serrano și brânză Manchego, gust de măsline verde și Migas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 293 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher grosieră, șuncă serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Ruladă de șuncă Serrano și brânză Manchego, Sandwich-uri spaniole cu brânză la grătar cu Manchego și gem de Serrano, și Serrano, Manchego și sandvișuri cu mere.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Faceți înainte: savurarea poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Se amestecă uleiul de măsline și usturoiul într-un castron mare.
Adăugați cuburi de pâine și aruncați pentru a acoperi bine.
Transferați pâinea pe o foaie mare de copt și coaceți până se prăjește ușor, dar încă masticabilă, aproximativ 10 minute. Mișto.
Bateți uleiul de măsline, oțetul și șalotele într-un castron mare.
Adăugați rucola, frisone și migas; aruncați bine. Condimentează ușor cu fleur de sel. Împărțiți salata în 4 farfurii.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ouă; acoperiți imediat partea superioară a fiecărui ou cu brânză, împărțind uniform. Acoperiți și gătiți până când albușurile sunt doar setate și brânza se înmoaie, aproximativ 2 minute. Transferați cu grijă 1 ou pe fiecare farfurie; se acoperă cu șuncă și se condimentează cu piper. Acoperiți fiecare ou cu gust, împărțind uniform.
* O brânză spaniolă făcută din lapte de oaie; vândut la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate.