Ouă cu șuncă Serrano și brânză Manchego, gust de măsline verzi și Migas

Ouă cu șuncă Serrano și brânză Manchego, gust de măsline verzi și Migas
Ouăle cu șuncă Serrano și brânză Manchego, gust de măsline verde și Migas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 293 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher grosieră, șuncă serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Ruladă de șuncă Serrano și brânză Manchego, Sandwich-uri spaniole cu brânză la grătar cu Manchego și gem de Serrano, și Serrano, Manchego și sandvișuri cu mere.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Faceți înainte: savurarea poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Se amestecă uleiul de măsline și usturoiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați cuburi de pâine și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
3
Transferați pâinea pe o foaie mare de copt și coaceți până se prăjește ușor, dar încă masticabilă, aproximativ 10 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Bateți uleiul de măsline, oțetul și șalotele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați rucola, frisone și migas; aruncați bine. Condimentează ușor cu fleur de sel. Împărțiți salata în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
RucolaRucola
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ouă; acoperiți imediat partea superioară a fiecărui ou cu brânză, împărțind uniform. Acoperiți și gătiți până când albușurile sunt doar setate și brânza se înmoaie, aproximativ 2 minute. Transferați cu grijă 1 ou pe fiecare farfurie; se acoperă cu șuncă și se condimentează cu piper. Acoperiți fiecare ou cu gust, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
PiperPiper
SavureazăSavurează
OuăOuă
șuncășuncă
3
* O brânză spaniolă făcută din lapte de oaie; vândut la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De OaieLapte De Oaie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Flaco Tempranillo. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produs din podgorii cultivate organic, de crescătorie uscată. Flaco arată complexitatea de două ori prețul său. Aceste viță de vie sunt îngrijite în diverse microclimate, permițând mai multă consistență a maturității an de an. Caracterul proaspăt și pur al acestui vin face din acesta un vin extrem de versatil pentru a se împerechea cu mâncarea. Acest vin se asortează bine cu carnea albă, cum ar fi carnea de porc și puiul și peștele fulgios, cum ar fi merluciu, cod sau cambulă. Acesta are fructele și aciditatea potrivite și cu carnea roșie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista