Ouă cu șuncă, Cheddar și arpagic

Ouă cu șuncă, Cheddar și arpagic
Ouă cu șuncă, Cheddar și arpagic este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, șuncă, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă coapte cu șuncă, Cheddar și arpagic, Biscuiți din făină de porumb Cheddar cu arpagic, și Arpagic Și Ouă Chinezești pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se caleste sunca pana se rumeneste. Între timp, într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele sau apa, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ApăApă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă amestecul în tigaie și se gătește, amestecând ocazional, până la coacerea dorită, 4 până la 5 minute. Chiar înainte de a pune ouăle, amestecați cheddarul și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
ArpagicArpagic
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista