Ouă cu șuncă, Cheddar și arpagic
Ouă cu șuncă, Cheddar și arpagic este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, șuncă, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă coapte cu șuncă, Cheddar și arpagic, Biscuiți din făină de porumb Cheddar cu arpagic, și Arpagic Și Ouă Chinezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, topiți untul.
Se caleste sunca pana se rumeneste. Între timp, într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele sau apa, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul în tigaie și se gătește, amestecând ocazional, până la coacerea dorită, 4 până la 5 minute. Chiar înainte de a pune ouăle, amestecați cheddarul și arpagicul.