Ouă Cremă
Ouă cremă este un vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți unt, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Ouă Cremă Pe Pâine Prăjită, Ouă cremă pe pâine prăjită, și Cremă De Spanac Ouă Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oul într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
Topiți untul în cratiță, adăugați făină până se formează într-o bilă. Adăugați încet laptele și amestecați până când sosul ajunge la fierbere.
Amestecați ardeiul alb, sarea, piperul negru și ouăle tocate în sos; amestecați până când ouăle sunt încălzite.