Ouă coapte și fasole pe pâine prăjită

Ouă coapte și fasole pe pâine prăjită este un lactate gratuite și vegetariene felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți pătrunjel, sos de friptură, pâine crustă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Fasole Picantă Și Pepperoni Pe Pâine Prăjită Cu Rețetă De Ouă Prăjite, Pâine prăjită cu Avocado cu fasole neagră fumurie, spanac și ouă, și Ouă coapte în Avocado cu slănină pe pâine prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți 1 1/2 linguri ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la aur, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, încă 1 minut. Se amestecă oțetul, muștarul de miere, sosul Worcestershire, 1/2 cană de apă și sare și piper după gust. Aduceți la foc mic, apoi adăugați fasolea, plus lichidul dintr-una din cutii. Gatiti pana cand fasolea este moale, inca 5 minute.
Faceți opt indentări în amestecul de fasole și spargeți un ou în fiecare.
Se presară sare și piper și se transferă la cuptor.
Coaceți până când albușurile de ou sunt setate, 10 până la 14 minute.
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ungeți pâinea cu ulei de măsline pe ambele părți și prăjiți în tigaie, 1 minut pe fiecare parte. Aruncați roșiile, pătrunjelul, restul de 1/2 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust într-un bol. Împărțiți pâinea prăjită între farfurii; acoperiți fiecare cu 2 ouă, câteva fasole și salata de roșii.
Fotografie de Antonis Achilleos