Ouă coapte en cocotă cu ceapă
Ouă coapte en Cocotte cu ceapa este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pâine de țară, jumătate și jumătate, crengute de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ouă coapte en cocotă cu busuioc, Ouă coapte cu ierburi {oeufs en Cocotte}, și Ouă coapte cu ierburi {oeufs En Cocotte} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți ușor 6 (8 uncii) ramekins ușor cu spray de gătit.
Întindeți cuburile de pâine într-un strat uniform pe o foaie de copt și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când pâinea este crocantă și ușor rumenită, amestecând după 5 minute.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper la tigaie; gătiți 10 minute sau până când ceapa este fragedă. Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă în 2 linguri de apă și se fierbe 5 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Împărțiți uniform ceapa între ramekinele pregătite; top cu crutoane.
Presărați restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/8 linguriță piper uniform peste crutoane.
Rupeți cu grijă 1 ou în fiecare ramekin deasupra crutoanelor; stropiți 2 lingurițe jumătate și jumătate peste fiecare ou. Aranjați ramekinele într-o tigaie căptușită cu un prosop de vase (pentru a le ancora în tigaie).
Turnați apă clocotită la jumătatea părților laterale ale ramekinelor pentru a face o baie de apă.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când albușurile sunt aproape setate. Acestea ar trebui să fie ușor subduse, deoarece vor continua să gătească în vasele fierbinți atunci când le scoateți din cuptor.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel cu frunze plate, dacă doriți.