Ouă coapte cu Rashers & petarde

Ouăle coapte cu Rashers & Bangers ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 503 calorii, 22g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină tăiată extra-groasă, brânză cheddar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Smoky rashers & roșii pe pâine prăjită, Petarde vegane și piure cu conținut scăzut de carbohidrați! (Petarde & Mash ) , și Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.Unt fundul și laturile a patru 8 până la 10 oz ramekins.In o tigaie antiaderentă de dimensiuni medii, gătiți felii de slănină la foc moderat până când sunt crocante. Mutați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.Între timp se toarnă și se aruncă toată grăsimea de slănină topită, cu excepția a 1 lingură. În tigaia saut saut, adăugați rashers și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile.
Adăugați apă de ceașcă de apă în tigaia saut, coborâți focul la foc mic și gătiți, acoperit până la fiert, aproximativ 20 de minute.Mutați bangers la o placă de tăiere și se taie în zaruri de-inch-de-centimetru. Rupeți slănina în bucăți de mărimea mușcăturii.
Se amestecă bine carnea. Împărțiți amestecul de carne între cele patru ramekine. Puneți 1 lingură de smântână grea în fiecare porție. Crăpați 2 sau 3 ouă în fiecare ramekin și condimentați ușor cu sare și piper.
Tăiați cele 2 linguri de unt în 12 bucăți mici și punctați partea superioară a fiecărui ramekin cu 3 bucăți de unt.
Se presară cu 1 lingură fiecare brânză cheddar.Puneți ramekins pe o foaie de copt și coaceți, rotind tigaia la jumătatea drumului, până când albușurile sunt doar setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 15 până la 20 de minute.
Se servește cald cu pâine prăjită.