Ouă coapte cu Chorizo și smântână
Ouăle coapte cu Chorizo și smântână necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,88 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, cârnați pentru micul dejun, ouă și smântână grea. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ouă coapte portugheze cu Chorizo și Ricotta, Saucy Chorizo Tigaie Ouă Coapte, și Ouă diabolice cu Chorizo crocant, ulei de Chorizo și boia afumată.
Instrucțiuni
Echipament Special: patru ramekins de 6 uncii
Poziționați suportul cuptorului la aproximativ 8 inci de sus și preîncălziți la 325 de grade F. Pulverizați ramekinele cu spray antiaderent.
Puneți 2 până la 3 linguri de apă și spanacul, untul și un vârf de sare într-un castron cu microunde. Acoperiți vasul și cuptorul cu microunde până când spanacul se înmoaie, 1 până la 2 minute. Amestecați ușor untul în spanac și lingurați spanacul în ramekins, lăsând în urmă orice exces de apă.
Gatiti chorizo-ul intr-o tigaie mica la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca, 6-7 minute. Puneți chorizo în ramekins. Creați un puț în centrul fiecărui ramekin.
Spargeți 1 ou în fântână. Acoperiți ouăle cu brânza, apoi smântâna și presărați sare.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt și coaceți, aproximativ 8 minute.
Scoateți ramekinele din cuptor și porniți broilerul.
Odată ce broilerul este fierbinte, așezați ramekinele sub broiler, până când albușurile sunt gata și brânza este rumenită și bulbucată, 1 până la 2 minute. Urmăriți ouăle foarte atent pentru a vă asigura că nu ard.
Lăsați ramekinii să se răcească timp de 1 minut înainte de a servi cu pâine prăjită sau baghetă pentru scufundare.
Vin recomandat: Vin Spumant
Vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru ouă coapte. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
![Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă]()
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.