Ouă Coapte
Ouăle coapte sunt o fără gluten, vegetarian și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 30 de fani. Un amestec de sare și piper, lapte evaporat, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), Ouă Coapte, și Ouă coapte și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Presărați brânza uniform în fundul vasului de copt. Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, laptele, praful de muștar, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul de ouă deasupra brânzei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când este ferm.
Lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia în pătrate pentru a servi.