Ouă Coapte

Ouă Coapte
Ouăle coapte sunt o fără gluten, vegetarian și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 30 de fani. Un amestec de sare și piper, lapte evaporat, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), Ouă Coapte, și Ouă coapte și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Presărați brânza uniform în fundul vasului de copt. Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, laptele, praful de muștar, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De MuștarPudră De Muștar
BrânzăBrânză
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Se toarnă amestecul de ouă deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OuăOuă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia în pătrate pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista