Ouă Clasice Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle clasice Benedict. O porție conține 283 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet distilat, brioșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ouă Clasice Benedict, Ouă Clasice Benedict, și Ouă Clasice Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sosul olandez: umpleți o cratiță mare cam pe jumătate plină cu apă și aduceți-o la foc mic la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați gălbenușurile de ou și sucul de lămâie într-un blender și amestecați la viteză medie până când amestecul se luminează la culoare, aproximativ 30 de secunde.Reduceți viteza blenderului la scăzut, scoateți capacul mic de pe capac (capacul de turnare) și stropiți încet în tot untul topit. Opriți blenderul, adăugați sarea și piperul și pulsați la combine.To păstrați sosul olandez cald, așezați ulciorul blenderului direct în apa fierbinte rezervată în timp ce braconați ouăle.Pentru ouăle pocate: aduceți apa măsurată la foc mic într-o oală medie la foc mare (apa trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 2 inci). Reduceți căldura la minim pentru a menține apa la foc mic. Se amestecă oțetul.Rupeți 1 ou într-o ceașcă mică sau ramekin. Glisați ușor oul în apa care fierbe. Repetați cu restul de 3 ouă, asigurându-vă că le distanțați uniform în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt doar setate, aproximativ 3 minute. Ridicați ouăle din apă cu o lingură cu fante.
Așezați într - un castron cu apă caldă pentru a păstra warm.To asamblați: împărțiți și prăjiți brioșele englezești. Înveliți părțile tăiate ale brioșelor cu un strat subțire de unt și condimentați cu sare și piper.
Așezați brioșele pe farfurii de servire și împărțiți feliile calde de șuncă între ele.Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din apa caldă. Ștergeți orice exces de apă din partea inferioară a lingurii cu un prosop de hârtie sau un prosop de bucătărie și glisați ouăle pe șuncă. Acoperiți ouăle cu cantitatea dorită de sos hollandaise (este posibil să vă rămână ceva de servit pe lateral). Dacă doriți, presărați boia peste ouă, apoi serviți imediat.